Live stream

Heerlijk wonen
in de stad

 

Wat een bijzonder moment! De 235 woningen van fase I van Zijdebalen worden gebouwd en de eerste woningen zijn al opgeleverd. De kopers van de 12 statige herenhuizen, de 46 fraaie koopappartementen en de huurders van de 177 vrije sector appartementen genieten daarom binnenkort van hun nieuwe huis op zo’n unieke locatie in Utrecht.

De herenhuizen hebben een karakteristieke architectuur. Het zijn prachtige blikvangers. Ook de appartementen hebben hun eigen unieke uitstraling binnen het plan. Een deel van de particulier verkochte appartementen komt te liggen aan de Jongeneelwerf; een fraai, speels ingericht plein. De overige appartementen liggen deels aan de Vecht en aan de Korenschoofstraat. De laatste is een nieuwe, 18 meter brede woonstraat, voorzien van groen en bomen. Hier woon je heerlijk met de historie van de Domstad aan je voeten!

De woningen in fase I zijn allemaal verkocht. Wil je ook in Zijdebalen wonen? De verkoop van fase IIb is gestart. Schrijf je dan in via het inschrijfformulier, dan houden wij je met digitale nieuwsbrieven op de hoogte. En wil je een kijkje nemen op de bouw? Dan kan dat heel gemakkelijk via de webcam hiernaast.

Huren in Zijdebalen?

In de eerste fase van Zijdebalen zijn in totaal 177 appartementen beschikbaar voor de vrije sector huur van belegger Bouwinvest. Hierbij is er keuze tussen starterswoningen, stadsappartementen en enkele topappartementen. Wil je meer weten of op de hoogte gehouden worden over huren in Zijdebalen? Kijk dan HIER en schrijf je in.

Fase
1770,3 DIVAPRO – Zijdebalen Utrecht – standpunt 04 – klein
Herenhuizen-1

Herenhuizen

In fase I (woonblok 1 en 2) in Zijdebalen zijn 12 ruime herenhuizen gerealiseerd en verkocht. De herenhuizen hebben hun voordeur aan de Vecht. Wat meteen opvalt aan de luxe herenhuizen is de karakteristieke en uitgekiende architectuur. Een woning heeft standaard drie of vier woonlagen plus een souterrain. Het afwerkingsniveau is hoog en de architectonische uitstraling uniek. Ieder herenhuis heeft twee parkeerplaatsen in de verdiepte parkeergarage én de woning is via de parkeergarage bereikbaar. De eerste bewoners hebben begin 2017 de sleutels in ontvangst mogen nemen.

1770,4 Zijdebalen CV – fase IIa – standpunt 2 – 600×600

Appartementen

In fase I zijn alle 46 appartementen in de diverse gebouwen verkocht. De benaming van de gebouwen refereert aan vervlogen tijden toen aan het begin van de 19e eeuw de Utrechtse katoenindustrie op de Bemuurde Weerd gevestigd was. De fraaie ruime appartementen garanderen een optimaal wooncomfort en liggen letterlijk om de hoek van het centrum.