Thuiskomen in het
centrum van Utrecht

Net als in fase I komen er in fase IIa 11 fraaie herenhuizen die typerend zijn voor het karakter van de wijk. Daarnaast verrijst er een mooi vormgegeven appartementengebouw met 12 koopappartementen.

Fase II bestaat uit fase IIa en fase IIb. Fase IIa is verkocht en in aanbouw. Net als in de eerste fase komen er in fase IIa, 11 fraaie herenhuizen die typerend zijn voor het karakter van de wijk. Daarnaast verrijst een mooi vormgegeven appartementengebouw met 12 koopappartementen in diverse typen.

Wil je ook in Zijdebalen wonen? We gaan nog 51 appartementen verkopen in fase IIb. De verkoop hiervan start 18 februari. Lees hier meer over fase IIb.

Fase
1770,4 Zijdebalen CV – fase IIa – standpunt 4 – 600×600
1770,4 Zijdebalen CV – fase IIa – standpunt 3 – 600×600
1770,4 Zijdebalen CV – fase IIa – standpunt 1 – 600×600

11 Herenhuizen

In fase IIa (woonblok 3) van Zijdebalen zijn alle 11 ruime herenhuizen verkocht. De herenhuizen hebben hun voordeur aan de Vecht of aan de nieuwe stadsgracht die wordt aangelegd in de Zijdebalenstraat. Wat meteen opvalt aan de luxe herenhuizen is de karakteristieke en uitgekiende architectuur. Een woning heeft standaard drie of vier woonlagen plus een souterrain. Het afwerkingsniveau is hoog en de architectonische uitstraling uniek. Ieder herenhuis krijgt twee parkeerplaatsen in de verdiepte parkeergarage én de woning is via de parkeergarage bereikbaar.

1770,4 Zijdebalen CV – fase IIa – standpunt 2 – 600×600

12 Appartementen

In fase IIa zijn alle 12 appartementen in gebouw ‘het Lakenhuis’ verkocht. De benaming van dit gebouw refereert aan vervlogen tijden toen aan het begin van de 19e eeuw de Utrechtse katoenindustrie op de Bemuurde Weerd gevestigd was. De fraaie 3-kamerappartementen in het Lakenhuis garanderen een optimaal wooncomfort en liggen letterlijk om de hoek van het centrum.